Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

Bicalutamida Ranbaxy este utilizata in tratamentul cancerului de prostata in stadiu avansat.
Ce gasiti in acest prospect:
1. Ce este Bicalutamida Ranbaxy si pentru ce se utilizeaza
2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Bicalutamida Ranbaxy
3. Cum sa luati Bicalutamida Ranbaxy
4. Reactii adverse posibile
5. Cum se pastreaza Bicalutamida Ranbaxy
6. Continutul ambalajului si alte informatii

1. Ce este Bicalutamida Ranbaxy si pentru ce se utilizeaza
Bicalutamida Ranbaxy contine substanta activa bicalutamida care apartine unui grup de medicamente denumite antiandrogeni. Aceasta interfera cu unele actiuni ale hormonilor androgeni (hormoni sexuali masculini) din organism.
Bicalutamida Ranbaxy este utilizata in tratamentul cancerului de prostata in stadiu avansat. Se administreaza in asociere cu alte tratamente cum sunt medicamente numite analogi ai hormonului eliberator al hormonului luteinizant (LHRH) sau in asociere cu interventii chirurgicale de indepartare a testiculelor.

2. Ce trebuie sa stiti inainte sa luati Bicalutamida Ranbaxy
Nu luati Bicalutamida Ranbaxy:
- daca sunteti alergic la bicalutamida sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la punctul 6).
- daca luati deja unul dintre urmatoarele medicamente: terfenadina, astemizol (ambele fiind antihistaminice utilizate pentru tratamentul simptomelor reactiilor alergice) sau cisaprida (pentru anumite tipuri de indigestie), vezi si punctul

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre