Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

Reglacid  60 Capsule HofigalPentru combaterea hiperacidităţii gastrice şi ameliorarea tulburărilor funcţionale metabolice consecinţe ale suferinţei cronice a tractului digestiv.

Compoziţie: o capsulă de 400mg conţine un amestec de pulberi prelucrate constând din fructe de cătină (Hippophaë rhamnoides L.), cuticulă din pipotă de pasăre, floare de muşeţel (Matricaria chamomilla L.), sunătoare (Hypericum perforatum L.), amarant (Amaranthus caudatus L.), uleiuri volatile de cimbru (Thymi aetheroleum), levănţică (Lavandulae aetheroleum) şi excipienţi.

Acţiune: produs destinat suplimentării dietei pentru proprietăţile: antiseptică, antiinflamatorie la nivelul tractului gastro-intestinal; de ameliorare a simptomatologiei din unele afecţiuni gastro-intestinale şi de scădere a riscului de apariţie a unor complicaţii şi de evoluţie către forme mai severe; produsul reglează aciditatea gastrică, îmbunătăţeşte digestia, protejează mucoasa gastro-intestinală şi stimulează regenerarea ei; depurativă, uşor laxativă şi diuretică.

Recomandări: asigură aportul de substanţe bioactive din amestecul de plante şi complexul de aminoacizi şi enzime proteazice din cuticula de pipotă de pasăre cu efecte benefice în regimul alimentar indicat în bolile de stomac şi intestinale, al refluxului esofagian, a unor stări toxice şi alergice, a dismicrobismului intestinal şi al indigestiilor acute. Pentru combaterea hiperacidităţii gastrice şi ameliorarea tulburărilor funcţionale metabolice consecinţe ale suferinţei cronice a tractului digestiv.

Contraindicaţii: nu au fost semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
 

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.
Adulţi: 1-2 capsule de 3 ori pe zi cu 10-15 minute înainte de masă sau la recomandarea medicului în funcţie de stadiul şi natura afecţiunii digestive.

Formă de prezentare: cutie pliantă conţinând un flacon cu 60 de capsule.

Condiţii de păstrare: A se păstra la temperatura camerei (15 - 25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original !

A nu se depăşi doza zilnică recomandată!

A se citi recomandările înainte de utilizare!

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj !

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani.

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre