Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

GinkoPrim Max 60 mg - 60 tb WalmarkPentru o circulatie periferica mai buna si o memorie mai ageraacţionează benefic asupra circulaţiei sângelui, în special la nivel cerebral şi al extremităţilor membrelor.
este benefic pentru persoanele în vârstă, îmbunătăţind funcţiile psihice şi concentrarea.
util persoanelor cu tulburări circulatorii periferice (mâini şi picioare reci).
efect benefic în cazul tulburărilor de auz (de origine vasculară).
efect antioxidant, încetinind procesele de îmbătrânire
GinkoPrim Max reprezintă o formulă îmbunătăţită a produsului GinkoPrim, remarcându-se, în principal, prin conţinutul ridicat de Ginkgo biloba. Substanţele active conţinute de GinkoPrim® Max au numeroase beneficii: contribuie la o bună circulaţie periferică în creier, mâini și picioare. Crește puterea de concentrare, îmbunătăţește memoria, reduce senzaţia de mâini și picioare reci. Are efect antioxidant încetinind astfel procesul de îmbătrânire.Ingrediente:
Ginkgo biloba 60,0 mg (extract standardizat conţine 24% glicoflavonoide şi 6% lactone terpenice)
Magneziu 150,0 mg   Administrare:Ca supliment alimentar, se administrează o tabletă zilnic, cu un pahar cu apă. Se recomandă a se administra pe perioade mai îndelungate (de exemplu, în cure de câte două - trei luni, două - trei cure anual).

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre