Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

RETETELE BUNICII AGAFIA Crema cu efect de intinerire pentru fata si gat cu ioni de argint AT 14Crema cu efect de fermitate, intinde pielea, imbunatateste elasticitatea ei.
Hraneste, mentine echilibrul optim de hidratare al pielii, confera luminozitate.
Contine extracte din fructe de scorus de munte si aloe, suc de mesteacan, pantenol, ulei vegetal, ioni de argint (ionii de argint contribuie activ la procesul de reinnoire celulara si la intinerirea pielii).Mod de utilizare: Aplicati crema pe pielea curata si uscata din jurul ochilor, masati usor.Cantitate 40ml.

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre