Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

INDICATII TERAPEUTICE: tratamentul simptomatic al afectiunilor insotite de algii, in reumatismul acut si cronic, profilaxia trombozelor. Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.
Are actiune analgezica, antipiretica, antiinflamatoare la doze ridicate, antiagregant palchetar.

Aspirina tamponata, Acid acetilsalicilic tamponat.

PREZENTARE: comprimate continand acid acetilsalicilic 500 mg., carbonat de calciu 150 mg., folii a 10 comprimate.

CONTRAINDICATII: ulcer gastro-duodenal, hemoragii digestive in evolutie,hipersensibilitate la salicilati, diateza hemoragica, doze mari de anticoagulante orale sau metotrexat cu 5-7 zile inainte de interventii chirurgicale.

PRECAUTII: in caz de hemoragii digestive, insuficienta renala,astm bronsic,dispozitiv intrauterin, metroragii, administrare limitata in cursul sarcinii.

REACTII ADVERSE: acufene, algii abdominale, ulcer gastro-duodenal, hemoragii digestive (hematemeza, melena, hemoragii acute.)

MOD de ADMINISTRARE: Adulti - 1,5 pana la 3 g pe zi ca antipiretic sau analgezic, ca antiinflamator 4-6 g pe zi, 0,3-0,5 g pe zi ca antiagregant plachetar. Copii - 50 mg/kgc/zi in prize la 4-6 ore. antiinflamator 120-140 mg/kgc primele 2-3 zile, apoi 100 mg/kgc/zi.

Producator:
SC Farmacom SA

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre