Informatii disponibile pe Prospect Medicament au scop informativ si educational. Ele nu pot substitui consultul medical direct si nici diagnosticul stabilit in urma investigatiilor si analizelor medicale. Va sfatuim, ca pe langa prospect Medicament sa consultati fie medicul. Gasiti medicamente cautand fie dupa denumirea acestora(campul medicament), fie dupa indicatiile lor (problema medicala pentru care se recomanda - campul prospect).

Indicatii terapeutice: Este un produs antiiflamator indicat in tratamentul afectiunilor reumatismale inflamatorii sau degenerative (artrita reumatoida, osteoartrita si spondilartrita, sindroame dureroase ale coloanei vertebrale), dar si in afectiuni dureroase ginecologice (dismenoree primara sau anexita).
Supozitoare continand 50 mg diclofenacum si 500 mg paracetamolum

Doze si mod de administrare:
Doza recomandata de ACECLOFEN este de 1-2 supozitoare pe zi.

Contraindicatii si precautii:
Este contraindicat la pacientii cu hipersensibilitate la oricare din componentele produsului sau la alte AINS, la cei cu ulcer gastro-duodenal, insuficienta hepatica, renala sau cardiaca severa, rectite, trimestrul al III-lea de sarcina.

Reactii adverse:
Cele mai frecvente sunt tulburari gastrointestinale (greata, varsaturi, diaree, dispepsie), efecte asupra SNC (cefalee, somnolenta, vertij, stare de confuzie), manifestari de hipersensibilitate.

Mod de prezentare:
Cutie 2 folii x 3 supozitoare.

Ambalaj: Cutie x 2 folii Al/PE x 3 supozitoare (2 ani)
Firma producatoare: ANTIBIOTICE SA

Comentarii - Ati folosit acest medicament?

Medici Familie

Stomatologul

Medic Bun

Cabinet Psihologie

Radiologie Dentara Toate informatiile din acest site sunt publicate in scop informativ,nu trebuie sa folositi aceste informatii in scopul diagnosticarii sau tratarii oricarei probleme de sanatate.

Forme farmaceutice

Comprimate ,capsule, siropuri, drajeuri,solutii, unguente, geluri, spray, ovule, supozitoare.

Medicament

Medicamentul este un preparat destinat sau utilizat pentru diagnosticarea, prevenirea, ameliorarea sau vindecare unei suferințe.

Prim Ajutor

Pe acest site veti gasi informati utile despre medicamente,indicatii, contraindicatii, mod de administrare.
Agentie Servicii Funerare Centru Inchirieri Non Stop Deschis Agentie Pompe Funebre